PROJEK BUAT DUIT *RM10,000 SEBULAN DENGAN BISNES BORONG CHINA!

PANDUAN PALING LENGKAP
KHAS UNTUK ANDA
BORONG BARANG DARI CHINA
SECARA ONLINE
TANPA MODAL SENDIRI!

PELUANG UNTUK ANDA DAPATKAN BARANG DARI CHINA 2 HINGGA 10 KALI GANDA LEBIH MURAH!

JOM SERTAI
“Geng Borong China”
dengan Modal RM100 Sahaja.

PROSES MUDAH BORONG BARANG DARI CHINA SECARA ONLINE

Langkah 1
Hanya pilih barang melalui laman web khas. Buat tempahan produk yang anda mahu.

Langkah 2
Forwarder uruskan bayaran, hantar melalui Airship & barang sampai dalam masa 5 – 7 hari sahaja!

Salam ceria sahabat,

Saya yakin, ada banyak panduan di dalam internet yang berkongsi dengan anda bagaimana cara borong barang dari China secara online.

Mungkin anda rasa ianya sama – tetapi baca dulu sehingga habis, mungkin kami ada banyak perbezaan yang boleh bantu anda buat lebih banyak untung dengan kos & modal yang rendah.

Saya pasti objektif utama anda berminat dengan borong china ini adalah kerana barangnya yang murah.

Jadi anda boleh buat banyak untung!

Betul ke?

Jom lihat dulu barang best dari China.

NOTA PENTING: Kadar tukaran RM ke YUAN adalah RM0.63 untuk 1 YUAN

Produk 01
BMW Accesorries Front Grille E60
Harga borong 95 Yuan = RM59.60

Harga Jualan di Malaysia
(Boleh rujuk mudah.my)
RM180 – RM250

Keuntungan lebih kurang 200% – 450%

 

Produk 02
Honda Car Emblem
Harga borong 17 Yuan = RM10.67

Harga Jualan di Malaysia
(Boleh rujuk mudah.my)
RM30 – RM100

Keuntungan lebih kurang 300% – 900%

 

Produk 03
All Type of Car Emblem
Harga borong 8 Yuan = RM5.02

Harga Jualan di Malaysia
(Boleh rujuk mudah.my)
RM30

Keuntungan lebih kurang 200% – 500%

 

Produk 04
Sport Watch SKMEI
Harga borong 60 Yuan = RM37.64

Harga Jualan di Malaysia
(Boleh rujuk mudah.my & Instagram)
RM120 – RM150

Keuntungan lebih kurang 300%

 

Produk 05
Kids & Baby Shoes
Harga borong 10 – 50 Yuan = RM7 – RM40

Harga Jualan di Malaysia
(Boleh rujuk Instagram)
RM20 – RM100

Keuntungan lebih kurang 200%

 

Produk 06
Women Shoes
Harga borong 40 – 100 Yuan = RM25 – RM70

Harga Jualan di Malaysia
(Boleh rujuk Instagram & Kedai Kasut)
RM50 – RM200

Keuntungan lebih kurang 200% – 300%

 

Produk 07
Backpack Bag
Harga borong 30 Yuan = RM19

Harga Jualan di Malaysia
(Boleh rujuk Instagram & Kedai Beg)
RM50 – RM80

Keuntungan lebih kurang 200%

 

Produk 08
School Bag
Harga borong 10 – 50 Yuan = RM7 – RM40

Harga Jualan di Malaysia
(Boleh rujuk Instagram & Kedai Beg)
RM30 – RM100

Keuntungan lebih kurang 200%

 

Produk 09
Big Teddy Bear (size 2 meter)
Harga borong 100 Yuan = RM64

Harga Jualan di Malaysia
(Boleh rujuk Instagram & Kedai Mainan)
RM160 – RM300

Keuntungan lebih 200%

 

 

Produk 10
Pelbagai Jenis PowerBank
Harga borong 10 – 55 Yuan = RM7 – RM35

Harga Jualan di Malaysia
(Boleh rujuk Instagram & Mudah.my)
RM20 – RM100

Keuntungan lebih 200%

 

Produk 11
Phone Accessories
Harga borong 5 – 15 Yuan = RM3 – RM10

Harga Jualan di Malaysia
(Boleh rujuk Instagram & Mudah.my)
RM20 – RM100

Keuntungan lebih 300%

 

 

Produk 12
Body Shaper
Harga borong 50 – 70 Yuan = RM32 – RM45

Harga Jualan di Malaysia
(Boleh rujuk Instagram, Lazada & Mudah.my)
RM80 – RM300

Keuntungan lebih 200%

Amacam… menarik tak?

Sebenarnya ada banyak lagi produk yang saya nak tunjuk, tetapi objektifnya tetap sama…

KOS & MODAL RENDAH
UNTUNG TINGGI – CONFIRM MASYUK

“Terfikir Nak Borong di GM Klang…?”

3 Sebab Kenapa Anda TIDAK DIGALAKKAN BORONG BARANG di GM Klang & Plaza GM:

1. Harga sudah berbeza. Peniaga disana dah UP HARGA. Maksudnya keuntungan anda jadi KURANG. Lebih baik borong terus dari China untuk dapatkan harga jauh lebuh murah supaya anda boleh kaut keuntungan lebih tinggi.

2. Bukan semua barang ada di GM Klang, Plaza GM & Jalan Kenanga. Ya, ini saya sendiri sudah pastikan, saya sendiri pergi ke GM Klang & buat perbandingan barang. Sudah semestinya lubuk pembekal yang kami berikan pada anda mempunyai pilihan produk yang lebih banyak dan besar.

3. Produk eksklusif atau rare lebih mudah dijual. Jika anda anda beli di GM Klang, sudah pasti pesaing anda juga ramai, mereka juga beli di GM Klang. Jika anda gunakan lubuk pembekal kami, jarang berlaku tempahan produk yang sama – sebab ada berjuta produk, anda bebas pilih yang mana anda suka & mahu jual di pasaran Malaysia. Malah mungkin anda boleh jadi PIONEER (orang terawal) bawa masuk produk RARE.

3 Langkah Berniaga Tanpa Modal Sendiri

Ini 3 langkah mudah yang kami kongsikan dengan Ahli Geng Borong China!


Langkah 1.

Berniaga menggunakan konsep PRE-ORDER. Maksudnya anda dapatkan TEMPAHAN daripada pelanggan terlebih dahulu.

Langkah 2.
Selepas dapat tempahan daripada pelanggan, anda terus masuk ke web yang kami sarankan, dan buat tempahan produk yang pelanggan minta.

Langkah 3.
Barang tempahan anda sampai dalam masa 5 – 7 hari, kemudian anda pos kepada pelanggan. Ini cara berniaga paling mudah TANPA MODAL SENDIRI.

Konsep pre-order melalui Geng Borong China jauh lebih selamat kerana tidak perlu menunggu lama untuk barang sampai. Jadi anda tidak perlu beritahu pelanggan bahawa produk mereka sampai selepas 14 – 21 hari (3 minggu biasanya).

Melalui Geng Borong China, barang cepat sampai & selamat!

“Kenapa Borong Dari China?”

  • Ada banyak barang & pilihan lebih 100 juta barangan. Kebanyakan barang di Malaysia juga di import dari sana. Kita panggil Syurga Produk murah & branded!

 

  • Design trendy dan unik. Pernah dengar barang rare? Mana lagi nak dapat kalau bukan dari China. Mereka ada beratus ribu kilang pembuatan.

 

  • Boleh beli 1 unit. Siapa cakap borong kena beli banyak unik. 1 unit pun anda sudah dapat harga borong!

 

  • Peluang jual pada semua jenis pasaran. Market luas! Nak jual pada siapa? Lelaki? Wanita? Surirumah? Student? Ibu bapa? Remaja? Semua boleh!

 

  • Hampir setiap bulan ada produk baru diperkenalkan. Daripada barang rumah, pakaian, barang aksesori kereta hinggalah kepada beg & kasut untuk kanak-kanak. Semua up to date!

TUNGGU DULU
ANDA AKAN ALAMI MASALAH BESAR Jika Tidak Tahu Selok Belok Borong Dari China Dengan Betul!

ELAK KENA TIPU
Ramai yang borong barang kemudian kena tipu. Kena tipu macam mana? Biasanya lepas anda bayar pembekal buat tak tahu sahaja. Akhirnya duit anda lesap macam tu sahaja!

BARANG TAK SAMPAI
Ni paling banyak berlaku, bila dah buat tempahan, dah bercakap dengan pembekal, barang tak sampai-sampai. Macam-macam alasan pembekal bagi semata-mata nak tipu duit anda.

ORDER LAIN – SAMPAI LAIN
Yang ni ok sikit, cuma bila anda tempah barang lain, barang lain pula yang sampai. Tidak mengikut tempahan yang sebenarnya. Akhirnya anda juga yang rugi.

SEKARANG KAMI ADA SOLUSI UNTUK ANDA!

Memperkenalkan
Geng Borong China

TIDAK PERLU MAHIR MANDARIN
Anda tidak perlu pula belajar & kuasai bahasa Mandarin atau Kantonis semata-mata mahu memborong barangan China.

 

TIADA YURAN BULANAN & TAHUNAN
Anda join sekali, belajar la sampai pandai. Tiada bayaran tersembunyi. Kami tidak kenakan sebarang kos pengurusan atau yuran keahlian bulanan.

 

BERURUSAN TERUS DENGAN SELLER
Kami bukan orang tengah, anda akan ditunjukkan cara berurusan secara terus dengan seller di web tersebut.

 

KOS FORWARDER MURAH
Kami bongkar kos forwarder yang murah. Mereka ini akan tolong uruskan penghantaran barang anda dari China ke Malaysia.

 

KOS SHIPPING MURAH
Kami juga akan kongsi teknik shipping menggunakan AIRSHIP yang murah dan pantas. Paling best, barang sampai dalam masa 4 – 7 hari sahaja.

 

BELI SENDIRI @ UNTUK BISNES
Terpulang samada anda nak beli untuk kegunaan sendiri ataupun untuk berniaga. Kami akan share banyak strategi pemasaran khas untuk anda.

 

PANDUAN LENGKAP A TO Z
Kami berikan panduan lengkap A to Z bagaimana nak daftar, bagaimana nak pilih produk hot, bagaimana nak uruskan penghantaran… semuanya kami tunjukkan pada anda tanpa selindung!

 

EKSKLUSIF: MODUL LUARBIASA
Kami yakin, modul pembelajaran yang akan kami keluarkan nanti adalah 100% berbeza dengan panduan sedia ada. Believe me, this gonna be crazy!

Modul ini sahaja nanti bernilai lebih RM500 tetapi anda dapat PERCUMA sebaik sahaja anda sertai Geng Borong China.

 

EKSKLUSIF: SUPPORT GROUP TELEGRAM
Kami faham benar jika anda mahu seseorang guide anda sampai betul-betul mahir, jadi kami wujudkan support group secara PERCUMA.

Kami akan berikan bantuan kepada anda sebaik mungkin melalui group yang kami sediakan.

 

EKSKLUSIF: SPECIAL PROJECT
Anda juga ada pilihan untuk join SPECIAL PROJECT yang akan kami lancarkan juga nanti. Confirm best!

Siapa Yang Mesti Join “Geng Borong China”?

BELI UNTUK DIRI SENDIRI (JIMAT)
Memang digalakkan untuk anda beli terus dari China jika anda tahu sumbernya. Buat apa shopping di kedai dengan harga 2 – 10 kali ganda daripada harga sebenar. Kena la jadi pelanggan bijak, ye tak!


BELI UNTUK NIAGA (UNTUNG)

Ini bahagian paling best, kami akan sediakan lebih 8 modul khas tentang bagaimana untuk anda buat untung besar dengan berniaga produk dari China. InshaAllah laris – InshaAllah untung!

“Wow Syoknya!
Macam Mana Nak Join?”

Saya pernah survey, memang ada panduan borong China yang dijual dengan harga sekitar RM10 – RM20. Tetapi percayalah, panduan mereka tidak lengkap.

Lepas anda laburkan RM10 – RM20, anda kena beli panduan tambahan bernilai lebih RM100. Beliau promote link affiliate untuk beli panduan borong China yang lain pula.

Ya, beliau hanya Affiliate kepada panduan orang lain.

 

Saya juga pernah survey, ada panduan borong China berharga RM40. Saya tidak pasti kandungannya, cuma saya yakin 100% modul kami berbeza.

 

Saya sendiri baca info di laman web mereka, modul mereka biasa-biasa sahaja. Kami cuba comeout dengan idea luarbiasa.

Jadi kami mahu tampal lubang-lubang kekurangan dalam panduan mereka. Kami mahu jadi terbaik. Kami mahu jadi sumber rujukan nombor 1 dalam industri Borong China secara online!

 

Selain itu, saya juga dapat feedback daripada beberapa orang rakan, ada panduan dijual lebih mahal, mungkin sekitar RM250 – RM800.

 

Tetapi supplier borong China yang mereka perkenalkan tidak cukup menarik. Maksudnya barang mahal!

 

Kita nak borong barang murah & berkualiti. Paling penting kita mahu berjimat & buat untung kaw kaw punya… betul tak?

 

Cakap banyak tak guna…